Agenda

Georganiseerd door

Excursie door Groei & Bloei Zoetermeer, Bloembollenmarkt door Keukenhof.

Datum

04-10-2019 t/m 05-10-2019

Tijd

10:00 - 12:00

Locatie

Keukenhof
Stationsweg 166A
2161AM Lisse

Keukenhof Bloembollenmarkt, Lisse

De Keukenhof opent op vrijdag 4 oktober en zaterdag 5 oktober de poorten voor de Keukenhof Bloembollenmarkt. De kleur van het voorjaar in Keukenhof maakt plaats voor het plantseizoen. Want wie een kleurrijke tuin wil in het voorjaar start in oktober met het planten van bloembollen. In oktober en november plant Keukenhof ongeveer 7 miljoen bloembollen.

Om je een handje te helpen bij je eigen tuin, balkon of dakterras, organiseert Keukenhof een bloembollenmarkt waarop je je bloembollen direct bij de kweker kan kopen. Tientallen gerenommeerde en aan Keukenhof verbonden kwekers bieden een uitzonderlijk groot assortiment voorjaarsbollen, waaronder vele bijzondere soorten. Je ontvangt uit eerste hand informatie over deze producten. Buiten zie je de Keukenhof tuinmannen bollen planten en kan je ze om tips vragen. Kortom: specialisten die vertellen hoe je thuis het meest succesvol met bollen kunt zijn.

Keukenhof Bloemenmozaïek

Tijdens de Keukenhof Bloembollenmarkt kan je ook het ontwerp van het bloembollenmozaïek 2020 zien. Het mozaïek is met bloembollen uitgelegd en geeft het thema van Keukenhof 2020 weer. De bloemententoonstelling Keukenhof is in 2020 geopend van 21 maart t/m 10 mei.

De Keukenhof Bloembollenmarkt is geopend op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang en het parkeren zijn gratis. Op de markt kan uitsluiten d contant afgerekend worden. Er is geen geldautomaat in Keukenhof aanwezig.

10-17 deelnemers
Inschrijven voor 1 oktober2019 via onderstaand formulier. Carpool mogelijk, kosten kunt u rechtstreeks met de chauffeur afrekenen.

Inschrijfformulier

U kunt de Keukenhof Bloembollenbeurs uiteraard ook op eigen gelegenheid bezoeken.