Nieuws

Aanmelding voor Steenbreektrofee van start

15 feb 2022. Elk jaar wordt in Nederland de Steenbreektrofee uitgereikt aan een innovatief en duurzaam project, dat laat zien hoe groen (en water) op een praktische manier kan worden benut. Met deze verkiezing doet Stichting Steenbreek een oproep om je creatieve oplossing te delen en zo anderen te inspireren!

Samen leveren we een positieve bijdrage aan de biodiversiteit, gezondheid en/of klimaatadaptatie. Het sociale domein –met als thema ‘Samen voor meer groen in de buurt’- speelt hierin een belangrijke rol.

Wie kunnen er meedoen?

De inzendingen voor de Steenbreektrofee komen uit Steenbreekgemeenten. Zowel initiatieven die spelen op het niveau van de straat of de wijk, als op niveau van dorp en stad zijn welkom. Dit kan van een gemeente zelf zijn, maar ook van een buurtvereniging, wijkorganisatie, corporatie, ondernemer of inwoner. De grootte van het project/initiatief is niet relevant om mee te doen aan deze verkiezing, maar je zit al in de uitvoering en niet meer in de ‘planfase’.
Ga je ervoor om met jouw/jullie initiatief dit jaar de Steenbreektrofee te winnen? Een mooie uitdaging, en meedoen is gratis!

Meer info en aanmelding (tot 20 mei): Trofee – Steenbreek