Nieuws

Jan Kempers (Heineken): “Een groen en biodivers bedrijfsperceel hoeft niet duur te zijn.”

Kempers is bij Heineken manager Duurzame Ontwikkeling, en een van de partners van Bijenlandschap. De Groene Stad spreekt met hem over de ontwikkelingen in en rond de Heineken de brouwerij in Zoeterwoude.

‘Natuur moet zeker onderdeel van de bedrijfsvoering worden, daarover zijn we het wel eens. De vraag is hoe organiseer je dat? We beseften al snel dat je alleen door samenwerking met alle betrokken partijen – in én buiten het bedrijf – verder komt’. Om deze samenwerking vorm en energie te geven, heeft Kempers de Groene Cirkels geïntroduceerd. Heineken heeft samen met Cirkelpartners in Zoeterwoude een duurzame, biodiverse en groene omgeving van de Heineken brouwerij gerealiseerd. Maar hoe ontwikkelde Heineken dit? Tijdens het interview probeerde De Groene Stad zicht te krijgen op deze unieke aanpak.

Lees het hele interview: Gesprek met Jan Kempers Manager duurzame Ontwikkeling Heineken – De Groene Stad

Jan Kempers (Heineken): “Een groen en biodivers bedrijfsperceel hoeft niet duur te zijn.”
Jan Kempers (Heineken): “Een groen en biodivers bedrijfsperceel hoeft niet duur te zijn.”
Jan Kempers (Heineken): “Een groen en biodivers bedrijfsperceel hoeft niet duur te zijn.”