Nieuws

Nature Today Go app: natuurgegevens op jouw locatie. Crowdfunding al op de helft!

27-JAN-2019 – Een week geleden ging de crowdfunding voor Nature Today Go van start. Doel: meer kennis en steun voor natuur door iedereen toegang te bieden tot de schat aan locatiegebonden natuurinformatie voor elke plek in Nederland. De helft van het streefbedrag is al behaald! In dit bericht leest u waarom mensen doneerden en in welke natuurinformatie men het meest ge├»nteresseerd is. Doneer ook en beslis mee.

Een soort weerapp maar dan met natuurinformatie

Via Nature Today informeren experts van meer dan twintig betrokken organisaties jaarlijks al miljoenen mensen over actuele ontwikkelingen in de natuur via de talloze natuurberichten. Wij zijn daar blij mee en de lezers ook. Al jaren dromen we bij Nature Today er echter van om nog meer mensen nog actiever bij de natuur te betrekken. Hoe? Door de schat aan natuurinformatie die er voor elke plek in Nederland is beschikbaar te maken zoals weerapps weerinformatie ontsluiten: Wat is de temperatuur/neerslag hier? Wat wordt er de komende uren of 14 dagen verwacht? Is het warmer/kouder dan normaal? Met Nature Today Go kan dat worden: Welke vogels/planten zitten hier? Welke worden de komende dagen verwacht? Is dat meer/minder, vroeger/later dan normaal? Of: Welke natuurdoelen wil men hier bereiken? Hoe is de soortenrijkdom hier veranderd? Naar welke soorten wordt hier gestreefd?

Help mee de tweede helft te realiseren: Motivatie donateurs

Het was heel fijn om de vele positieve reacties te zien op de presentatie van Nature Today Go. De steun blijkt ook uit het feit dat we na een week al op de helft van het streefbedrag van 25 duizend euro zitten. Hieronder staat een groot aantal uitspraken van mensen die al een donatie gedaan hebben.

Lees meer:
Crowdfunding Nature Today Go na week al over de helft; lees motivatie donateurs – Nature Today