Nieuws

Win een cheque van € 10.000 om Holland Rijnland mooier en biodiverser te maken

30 juli 2020. Inwoners van de regio Holland Rijnland kunnen vanaf vandaag meedoen aan een bijzondere challenge. Wie een goed idee heeft om een klein landschapselement aan te leggen of te herstellen, maakt kans op € 10.000 om het project te kunnen uitvoeren. Hierbij gaat het om streekeigen elementen zoals hoogstamboomgaarden, pestbosjes, lanen, bloemrijke weides en waterpoelen. Kijk op op de website van het landschapsfonds en maak de omgeving mooier met steun van Landschapsfonds Holland Rijnland.

 

Challenge met € 10.000 als beloning
Heb jij een goed idee om het landschap in regio Holland Rijnland mooier en biodiverser te maken? Met ons fonds ondersteunen we graag bijzondere ideeën voor landschapselementen. Stuur een uitgewerkt plan en maak kans op een cheque van 10.000 euro. Dan kun je direct aan de slag!

Hoe werkt deze challenge?

Kijk daarvoor bij Challenge – Landschapsfonds Holland Rijnland.

Het project moet uitgevoerd worden in de gemeenten: Hillegom, Kaag en Braassem (deel oud gemeente Alkemade), Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten of Zoeterwoude.

Meedoen aan deze challenge kan tot 15 okt. 2020.

Ander goed idee om het landschap te verfraaien?
Naast deze challenge biedt het Landschapsfonds de mogelijkheid om een voucher aan te vragen, van 250, 500, of 1000 euro. Een mooi bedrag om uw groene project op weg te helpen. De voorwaarden:

Voucher – Landschapsfonds Holland Rijnland

De eerste challenge van het Landschapsfonds werd gewonnen door Streekmuseum Veldzicht.