Hoofdinhoud

Vanwege het 150 jarig jubileum van Groei & Bloei afd. Boskoop, organiseren we een feestelijke en kleinschalige markt voor iedereen uit de regio. Het thema van deze markt is “Groen doet leven”. Hiermee willen we iedereen bewust maken van het duurzaam en diervriendelijk tuineren, met aandacht voor vogels, insecten, vlinders en het bodemleven. Er wordt aandacht geschonken aan circulair tuinieren, eten en drinken uit de tuin, je eigen natuurlijke bestrijdingsmiddelen maken en fermenteren: een duurzame ecologische manier om met groen bezig te zijn.

 

Tijdens de festiviteiten geven we een inkijkje in onze eigen keuken waarbij u verschillende activiteiten kan ervaren in de vorm van miniworkshops bij de kraampjes. Er zijn stands waar u duurzame producten kunt kopen en er is de mogelijkheid voor een hapje en een drankje op het plein of bij “Proef de Tuin”. Dit alles onder begeleiding met gezellige live muziek van een leuke band.

 

Op een later tijdstip maken we via de website, nieuwsflits en sociale media het programma van de workshops en lezingen bekend.

 

  • Datum: Zaterdag 24 augustus 2024 van 12:00 tot 17:00
  • Locatie: Rond “Proef de Tuin” Rijneveld 153, Boskoop
  • Wat: Demonstraties, lezingen, workshops, zelf gemaakte proeverijen uit de tuin, tips, adviezen en natuurlijk wordt er ook aan het jonge publiek gedacht. De meeste activiteiten zijn gratis.

Bron: Groen Doet Leven Plein – Groei&Bloei afdeling Boskoop