Warning: Illegal string offset 'alt' in /www/wp-content/themes/bijenlandschap DEF statisch 2/functions.php on line 53 Warning: Illegal string offset 'alt' in /www/wp-content/themes/bijenlandschap DEF statisch 2/functions.php on line 53

Agenda

Datum

09-03-2018 t/m 10-03-2018

Locatie

Diverse locaties, kijk op www.nldoet.nl

NLdoet: grootste vrijwilligersactie van Nederland, 9-10 maart

Wil je een dag(deel) de handen uit de mouwen steken voor een een mooier Bijenlandschap? Zoek dan een leuke groene klus uit om op 9 en 10 maart 2018 mee met NLdoet aan de slag te gaan. Je maakt dan kennis met het vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En reken maar dat het nog gezellig is ook!

Heb je zelf als stichting, vereniging, zorginstelling, school of natuurorganisatie een grote klus te klaren in het groen? Bijenplanten die de grond in moeten, een bosje dat groot onderhoud nodig heeft, extra bijenhotels te maken? Meld dan je klus aan voor 9 en 10 maart.  Het is een mooie kans om een grote klus te klaren, je organisatie te promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Wie op tijd aanvraagt, kan ook nog een bijdrage van Oranjefonds ontvangen.