Agenda

Georganiseerd door

Natuurpunt

Datum

23-01-2018

Tijd

19:30 - 20:30

Webinar Bijvriendelijke tuinen

*** Helaas volgeboekt ***

Van maart tot oktober spelen zich dagelijks de boeiendste taferelen af in de bijenwereld in onze tuin. Het zijn verhalen over verleiding en bedrog, metselaars en behangers, pluimvoeten en slobkousen, macho’s en huisvrouwen. Wist je dat deze zachtaardige dieren niet steken? En dat ze solitair leven en elk een eigen nestje maken? En dat ze als geen ander bessenstruiken, fruitbomen en andere gewassen bestuiven? Dat is dan een reden te meer om het deze dieren ook in de eigen tuin naar hun zin te maken. Met onze praktische tips is dat een koud kunstje.

Wat is een webinar? Een online les die je volgt vanaf je computer (thuis). Je ziet de lesgever live spreken, je kan de slides volgen en je kan ook vragen stellen via chat. Je kijkt via je internet-browser en hoeft geen speciale software te installeren.

Wanneer? Dinsdag 23 januari 2018 om 19u30. We voorzien een les van een uur.

Hoe? Schrijf je op voorhand in via onderstaande link. Je krijgt meteen een email ter bevestiging (waarschijnlijk in je map ongewenste email). Een uur voor aanvang krijg je een email ter herinnering. Achteraf krijg je een kort evaluatieformuliertje te zien zodat je feedback kan doorgeven.

Deelname is gratis.

Meer info en aanmelden: Webinar Bijvriendelijke Tuinen – Natuurpunt