Agenda

Georganiseerd door

Oranjefonds

Datum

24-09-2022

Locatie

Ook bij jou in de buurt?

Burendag: vergroen je straat!

Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Daarom zijn Douwe Egberts en het Oranje Fonds initiatiefnemers van Burendag.

Op Burendag is er om zoveel mogelijk buren met elkaar in contact brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds dragen hier graag aan bij en zijn daarom initiatiefnemers van Burendag.

Koffie is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag! Het Oranje Fonds is er voor iedereen die iets goeds wil doen voor een ander. Daarom is het voor buurten mogelijk om vanaf half juni 2022 een aanvraag tot maximaal € 350,- in te dienen bij het Oranje Fonds om hun Burendagplan te kunnen uitvoeren. Let op: hierbij geldt wel op = op. Je krijgt ook een leuk Burendag pakket als je activiteit voor 1 september is aangemeld.

Burendag is een super gelegenheid om samen de buurt groener en bijvriendelijker te maken. Door bv. samen geveltuinen aan te leggen of boomspiegels te vergroenen of voortuinen te onttegelen. Gezellig samen, en met stuen van het Oranjefonds.

Meer informatie, aanmelden: Burendag