Nieuws

Tot €5000 voor (bijvriendelijk) groen op bedrijventerreinen Zuid-Holland. Met makkelijke voorbeelden.

7 december 2021. Van onze partner IVN:

Werk je bij een bedrijf in Zuid-Holland, wille jullie een groene gezonde werkomgeving waarin je bijvoorbeeld kunt lunchen of vergaderen? En daar meer over leren? Vanaf 1 februari 2022 kan je hiervoor tot € 5.000 subsidie aanvragen!

De natuur kan helpen om je fitter en vrolijker te voelen tijdens een werkdag. Het heeft een positief effect op je creativiteit en concentratie. Bovendien verlaagt het je stressniveau. Zowel je werk als je gezondheid krijgen dus een positieve boost wanneer je natuur een plek geeft in je werk.

Maar dan moet er wel natuur zijn! En daarnaast is het belangrijk om te weten hoe je daar gebruik van kan maken tijdens je werkdag. Om dat mogelijk te maken wordt begin 2022 een subsidieregeling gestart waarmee je als bedrijf tot €5.000 kan ontvangen om een natuurlijke werkplek in te richten en een training te volgen over hoe je natuur in je werkdag kan integreren of hoe je zo’n plek met collega’s kan onderhouden.

Op zoek naar inspiratie en voorbeelden? Kijk hier.

Meer weten over deze subsidieregeling? Of over de mogelijkheid met meerdere bedrijven samen een grotere subsidie aan te vragen Kijk hier.

 

Meer inspiratie in onderstaande nieuwsberichten.