Nieuws

Vraag nu een voucher aan voor uw Hoogstamboomgaard

9 april 2020. Van Stichting Landschapsfonds Holland Rijnland:

Maak kans op een financiële bijdrage voor het behouden en versterken van ons mooie cultuurhistorische landschap. Het Landschapsfonds Holland Rijnland geeft vouchers uit van € 250,-, € 500,- en € 1.000,- euro aan vrijwilligers(groepen) en particulieren. Dit bedrag kunt u inzetten om uw hoogstamfruitboomgaard landschap te behouden en te versterken.

De vouchers kunnen aangevraagd worden door een vrijwilliger(sgroep) of particulier die een boomgaard met fruitbomen onderhoudt of wil terugbrengen. De voucher kan ingezet worden voor onder andere het verkrijgen van extra kennis over bijvoorbeeld snoeien of het herstellen en aanplanten van nieuwe fruitbomen. Ook voor elementen zoals een haag of een elzensingel rond de boomgaard is het mogelijk om een voucher aan te vragen.

Volkstuinvereniging Elsbroek in Lisse, het Marecollege met een boomgaard voor de leerlingen en een aantal producenten van boerenkaas gingen uw voor! Kijk voor de voucherregeling en de voucherprijsvraag snel op de website www.LandschapsfondsHollandRijnland.nl. Hier vindt u meer over de voorwaarden en kunt u direct een aanvraag of een projectidee insturen.